TOIMIN PSYKOTERAPEUTTINA
PÄÄKAUPUNKISEUDULLA. Kuntoutuspsykoterapian paikat ovat täynnä.
OTA YHTEYS>

KORONA-AJAN ERITYISPALVELUT

RYHMÄT AIKUISILLE:

Työskentelyssä hyödynnetään EMDR-terapian sovellusta omien voimavarojen elvyttämiseen ja vahvistamiseen.
Ryhmä on aikuisille ja se toteutetaan etänä. Ryhmään otetaan 3-4 aikuista. Työskentelyn kesto on 90 min. Ryhmään osallistuminen maksaa 100 euroa /asiakas.

RYHMÄT NUORILLE:

Toteutan nuorille suunnattuja Korona ja oman tulevaisuuden toiveet ja unelmat voimaantumisryhmiä etänä (WhatsApp puhelu). Kysy rohkeasti mikäli sinulla on tarvetta järjestää ryhmätapaaminen nuorille. Toteutan ryhmät ilmaiseksi. 

THE TAPPING SOLUTIONS SOVELLUS:

EFT-menetelmän sovellus tarjoaa korona-aikana ilmaisia meditaatioita koronan aiheuttaman stressin ja ahdistuksen purkuun. Rentouta mielesi nyt. LUE LISÄÄ

ILMAISIA PDF KIRJOJA:

”Apua vanhemmille ja kasvattajille koronaviruksen aikana”  AVAA TÄSTÄ

Tarina osterista ja perhosesta: koronavirus ja minä” – AVAA TÄSTÄ

The story of the oyster and the butterfly: The corona virus and me” – AVAA TÄSTÄ

MINDUU – TOIVO ME:

Olen osallistunut Minduun TOIVE ME terveydenhuollon ammattilaisten tukemiseen covidpandemian aikana. Tämä on vapaaehtoista ja luottamuksellista tukea keskusteluapua tarvitseville terveydenhuollon henkilökunnalle. LUE LISÄÄ
Myötätuntoa voi opetella

MYÖTÄTUNNOSTA

Myötätuntoisuus on avain itsen eheytymiseen. Myötätuntoisuutta voi harjoitella ja siinä voi kehittyä asteittain. Itsemyötätuntoisuus auttaa kuntoutumisessa ja yleisessä psyykkisessä hyvinvoinnissa. Suosittelen lämpimästi brittiläisen psykologin Paul Gilbertin kirjoja ja julkaisuja Myötätuntokeskeisestä terapiasta. Hyviä suomalaisia kirjoja teemasta löytyy mm. Grandell Ronnie: Itsemyötätunto. Lisäksi suosittelen Katja Myllyviidan kirjaa Häpeän hoidosta. Kaikkia Traumaterapiakeskuksen myymiä ja jukaisemia kirjoja suorittelen lämpimästi. Julkaisuista mm. hieno kirja vanhemmille; Hoivattavaa vanhemmuutta. Vakautumisoppaat ovat erittäin hyödyllisiä kaikille.

Kun aina ei ole mahdollista satsata terapiaan, on mahdollista hyödyntää vertaistuellisia ryhmiä ja vertaistukitoimintaa ja lukien, kuunnellen äänikirjoja ja harjoitellen mennä eteenpäin. Ihmisen kyky uusiutua, kasvaa ja löytää mahdollisuuksia vaikeiden tilanteiden keskellä on ihmeellistä. Toivoa on aina. Näkökulman suuntaaminen itsemyötätuntoon ja lempeyteen on sallittua ja itsen hoitaminen alkaa hyvin pienistä arkisista asioista.