TOIMIN PSYKOTERAPEUTTINA
PÄÄKAUPUNKISEUDULLA. Kuntoutuspsykoterapian paikat ovat täynnä.
OTA YHTEYS>

LOVING EYES
-RYHMÄT

LOVING EYES – TRAUMAN JÄLKEEN

LOVING EYES – TRAUMAN JÄLKEEN

Keskitymme tähän päivään ja toipumiseen. Ryhmässä tehdään hengitys-, rentoutus- sekä omia rajoja ja turvallisuuden tunnetta vahvistavia harjoituksia. Tavoite on saada lisää keinoja vakautua ja säädellä tunteita. Harjoitusten avulla voit kehittää omia taitoja olla tässä ja nyt.

Myötätuntoisuus itseä ja omia kokemuksia kohtaa lisääntyy. Omat rajat vahvistuvat. Jokainen tekee omaa harjoitusta ja halutessaan jakaa kokemuksestaan toisille, mutta se ei ole välttämätöntä.

TYÖSKENTELYMALLIT

TYÖSKENTELY-
MALLIT

Käytämme sensomotorisia harjoituksia ja tietoisen läsnäolon harjoituksia kehoon aistimuksiin ja tuntemuksiin tutustuen. Teemme Loving eyes- harjoituksia itseä kohtaan ja omia kokemuksia kohtaan. Käytämme voimaannuttavia kuvia, lauseita, musiikkia sekä maalaamista ryhmässä.
Työskentely on traumainformoitua, terapeuttista ja luottamuksellista. Se on vakauttava ja itsehoitoa tukevia taitoja vahvistavaa työskentelyä.

Urban Wellsin toiminta päättyi 30.5.2020. Lämmin kiitos yhteistyöstä ja kauniista tiloista. Onnea ja myötätuulta tulevaan. 
Loving Eyes ryhmä toteutuu nyt jatkossa uusissa tiloissa ja sitten kun pandemiatilanne selkeästi rauhoittuu. 
Olen työstämässä ryhmän sisältöä ja muotoa.

Loving Eyes -ryhmät ovat aikuisille,
jotka haluavat oppia katsomaan itseään
myötätuntoisin ja rakastavin silmin
vaikeiden kokemusten jälkeen.

Trauma survivor
did survive the trauma.
Flashback is a memory. It is not happening now.
Trauma recovery is possible in many various ways.
Find your way to heal yourself.
See yourself with loving eyes.

Avez-vous vécu un événement traumatisant? Ça n’arrive plus, c’est fini, c’est parti. Il existe de nombreuses façons de se remettre d’un traumatisme. Nous pouvons travailler ensemble pour trouver un moyen de récupérer et de poursuivre votre vie. Vous pouvez apprendre à vous regarder avec des yeux aimants. Nous sommes là pour vous aider.