TOIMIN PSYKOTERAPEUTTINA
PÄÄKAUPUNKISEUDULLA.
VAPAITA AIKOJA 2/2020 LÄHTIEN. KELA-KORVATTAVIA KESÄSTÄ 2020LÄHTIEN. OTA YHTEYS>

LOVING EYES
-RYHMÄT

LOVING EYES – TRAUMAN JÄLKEEN

LOVING EYES – TRAUMAN JÄLKEEN

Keskitymme tähän päivään ja toipumiseen. Ryhmässä tehdään hengitys-, rentoutus- sekä omia rajoja ja turvallisuuden tunnetta vahvistavia harjoituksia. Tavoite on saada lisää keinoja vakautua ja säädellä tunteita. Harjoitusten avulla voit kehittää omia taitoja olla tässä ja nyt.

Myötätuntoisuus itseä ja omia kokemuksia kohtaa lisääntyy. Omat rajat vahvistuvat. Jokainen tekee omaa harjoitusta ja halutessaan jakaa kokemuksestaan toisille, mutta se ei ole välttämätöntä.

TYÖSKENTELYMALLIT

TYÖSKENTELY-
MALLIT

Käytämme sensomotorisia harjoituksia ja tietoisen läsnäolon harjoituksia kehoon aistimuksiin ja tuntemuksiin tutustuen. Teemme Loving eyes- harjoituksia itseä kohtaan ja omia kokemuksia kohtaan. Käytämme voimaannuttavia kuvia, lauseita, musiikkia sekä maalaamista ryhmässä.
Työskentely on traumainformoitua, terapeuttista ja luottamuksellista. Se on vakauttava ja itsehoitoa tukevia taitoja vahvistavaa työskentelyä.

Ryhmä koostuu alkuhaastattelusta ja 8 ryhmäkerran työskentelystä. Jokainen kerta on 2 x 45 minuutin pituinen. Työskentelyssä voi olla mukana 6-8 aikuista. Hinta 40 euroa kerta.

SEURAAVA RYHMÄ ON: 28.09 – 9.11.2020

28.09 klo16.30 – 17.45 tutustumista ja haastattelut ryhmään tulijoille (myös videopuhelu sopii)
5.10   klo16.30 – 17.45
12.10 klo16.30 – 17.45
19.10 klo16.30 – 17.45

Ryhmä toteutuu, jos työskentelyyn ilmoittautuu 5 henkilöä 26.08.2020 mennessä. 

Tutustumisessa asiakas voi harkita soveltuuko ryhmä hänelle ja hän saa tietoa ryhmästä. Myös terapeutti voi suositella ryhmän sijasta yksilöllistä työskentelyä. Sitoutuminen jokaiseen kertaa olisi toivottavaa. 

Loving Eyes -ryhmät ovat aikuisille,
jotka haluavat oppia katsomaan itseään
myötätuntoisin ja rakastavin silmin
vaikeiden kokemusten jälkeen.

Trauma survivor
did survive the trauma.
Flashback is a memory. It is not happening now.
Trauma recovery is possible in many various ways.
Find your way to heal yourself.
See yourself with loving eyes.

Avez-vous vécu un événement traumatisant? Ça n’arrive plus, c’est fini, c’est parti. Il existe de nombreuses façons de se remettre d’un traumatisme. Nous pouvons travailler ensemble pour trouver un moyen de récupérer et de poursuivre votre vie. Vous pouvez apprendre à vous regarder avec des yeux aimants. Nous sommes là pour vous aider.