KEHO KAVERIKSI -RYHMÄT

KEHO KAVERIKSI -RYHMÄT

Ryhmä on terapeuttinen, luottamuksellinen ja traumasensitiivinen. Se on vakauttava ryhmä vaikeita kokemuksia omaavalle tai kehityksellisiä haasteita kokevalle lapselle tai nuorelle. Vaikeita kokemuksia voivat olla mm. vanhempien ero, läheisen menetys, kiusaamistilanteet tai nuoren henkilökohtaisten rajojen rikkominen. 

Ohjaan sensomotorisia harjoituksia ja tietoisen läsnäolon harjoituksia. Käytämme myös voimaannuttavia kuvia, lauseita ja musiikkia. Teemme EMDR– menetelmän sovellusten avulla vakauttavaa työskentelyä ja trauman käsittelyä. 

TYÖSKENTELY ON VOIMIA ANTAVAA JA RENTOUTTAVAA

Jokainen tekee omaa harjoitustaan ja halutessaan voi jakaa kokemuksestaan toisille. Ryhmässä tehdään hengitys-, rentoutus-, omia rajoja vahvistavia harjoituksia sekä turvallisuuden tunnetta vahvistavia harjoituksia.

Tavoite on lisätä lapsen tai nuoren keinoja vakautua, säädellä tunteita ja olla tässä ja nyt. Harjoitusten avulla saa hyvää mieltä, hyvää oloa sekä voimavaroja. Myötätuntoisuus itseä ja omia kokemuksia kohtaa lisääntyy. Omat rajat vahvistuvat. Osallistumalla nuori voi harjoitella yhdessä muiden kanssa.

RYHMIEN LUONNE 

  • Ryhmät toteutuvat 4-6 henkilöllä
  • Yhden session kesto 2 x 45 min
  • Yhteensä 8 kertaa
  • Hinta per lapsi/nuori/kerta 30 – 45 euroa. Hinta määräytyy paikan ja henkilömäärän mukaan.

    RYHMÄT KÄYNNISTYVÄT KUN PANDEMIATILANNE ON RAUHOITTUNUT.

Taiteilija: Elementti